New Yorker vinduer uden bagside

Er du på udkig efter topmoderne New Yorker vinduer? New Yorker vinduer passer ind i enhver indretning, og hos ALSCAN i Varde fremstiller vi vinduerne på mål til både private kunder og erhverv i Esbjerg, Billund og omegn.

New Yorker vinduer fremstilles efter dine ønsker

Vi kan fremstille vinduerne lige præcis efter dine ønsker og behov, og det gælder både med hensyn til størrelse og feltinddeling af vinduerne. Derudover kan vores New Yorker vinduer males i alle ral farver.

Vores New Yorker vinduer er ens på forsiden og bagsiden, hvilket har den store fordel, at man slipper for at have en kedelig bagside.​

New Yorker vinduet er opbygget af et stykke glas i 6-8 eller 10 mm tykkelse eventuelt hærdet glas. På begge sider af dette glas er der fastgjort sprosser i ønsket ral farve.

New Yorker vinduer kan også bruges som skillevæg i huset, hvilket er blevet yderst populært de seneste år. Dette bevirker, at man får et bedre lysindfald, samt åbner rummene op. Nedenfor kan du se et udvalg af vores New Yorker vinduer og lade dig inspirere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på New Yorker vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 25 44 88 eller e-mail info.alscan@gmail.com.​

Kontaktinformation

ALSCAN ApS

Kvongvej 321
6800 Varde

CVR: 31787564

​Telefon: 75 25 44 88

E-mail: info.alscan@gmail.com

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt