Staldvinduer i aluminium der aldrig ruster

Igennem mange år har der i Danmark været tradition for at lave stalde med jernvinduer. Disse jernvinduer har det med at forgå, og derfor har vi lavet en kopi af disse staldvinduer. Vores staldvinduer er udført i aluminium, og de ruster derfor aldrig.

Vores staldvinduer bliver fremstillet på vores adresse i Varde, hvor vi fremstiller staldvinduerne helt fra bunden, efter mange års håndværksmæssig erfaring. Vores kunder er private og virksomheder i blandt andet Esbjerg, Billund og omegn.

Få fremstillet staldvinduer efter mål

Staldvinduerne er alle udført med termoglas. Termoruder er udført med varmkant, hvilket giver en rigtig god isolering og ingen kuldebro i termoruden.

Vi fremstiller to typer af staldvinduer; en model med sprosser indbygget i termoruden og en model med sprosser udvendig på termoruden. De første af denne type staldvindue blev lavet i starten af 1970´erne.

Dengang var det kun vores model med sprosser indbygget i termoruden, siden har markedet for staldvinduer ændret sig, hvilket har medført, at vi har udviklet vores model med sprosser udvendig på termoruden.

Alle vores staldvinduer fremstilles efter mål, men der findes selvfølgelige også en masse standardmål fra de gamle vinduer i jern, som vi ser gentagende gange.

Vores staldvinduer er udført i smalle profiler, så de ligner de gamle jernvinduer i dimensioner.

Vi fremstiller staldvinduerne i mange standard ral farver.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Ønsker du at få dine gamle jernvinduer udskiftet til staldvinduer med termoglas, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan enten ringe til os på telefon 75 25 44 88, eller du kan skrive til vores e-mail info.alscan@gmail.com.

Kontaktinformation

ALSCAN ApS

Kvongvej 321
6800 Varde

CVR: 31787564

​Telefon: 75 25 44 88

E-mail: info.alscan@gmail.com

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt